Bifokala Linser

Ögat är ständigt i förändring, och tyvärr sällan till det bättre. Nästan alla ser sämre och sämre med tiden, och denna naturliga förändring kallas ålderssynthet eller presbyopti. Detta olyckliga faktum beror på att musklerna i ögat försvagas och ögats kristallins förlorar sin elasticitet. Antingen accepterar man att tiden har sin gång, eller så eller så letar man då upp något som rättar till problemet – glasögon eller multifokala/progressiva kontaktinser gör det jobbet.

De bifokala linserna hjälper till så att ögat snabbt kan fokusera på olika avstånd. De fungerar i mångt och mycket som ett par glasögon. Linsen har en normalstyrka som du använder då du ser saker på avstånd och sedan ett område med en styrka som gör att du ser bra på nära håll, vid exempelvis läsning.

Numera finns också linser med tre steg, trifokala. Dessa gör att synen förbättras på långt och kort avstånd, men dessutom på avstånd däremellan.

Logo för Bausch&Lomb Linser från Bausch&Lomb

SofLens Multifocal

688 SEK Mer info

SofLens Multifocal Soflens Multifocal är från Bausch & Lomb är en kontaklins som korrigerar åldersseende och som möjliggör en bra syn både på nära och långt håll. Läs mer om SofLens Multifocal

PureVision Multi-Focal

623 SEK Mer info

PureVision Multi-Focal PureVision Multi-Focal är den mest sålda multifokala kontaktlinsen på marknaden. Läs mer om PureVision Multi-Focal

Det är lätt och tryggt att handla linser hos oss. Har du ändå frågor och funderingar är du

välkommen att kontakta kundtjänst på kundtjanst(at)lensesonly.se