Välkommen till LensesOnly

LensesOnly är en internationell återförsäljare av kontaktlinser med säte i Stockholm vars affärsidé är att erbjuda låga priser och säkra leveranser av kvalitetslinser via Internet.

Din säkerhet i fokus

Förutom låga priser och ett enkelt handhavande erhåller du en trygghet utöver det vanliga genom LensesOnly. Vi säljer bara kvalitetslinser från de största internationella tillverkarna av kontaktlinser på marknaden. I dagsläget har vi samarbetsavtal med Bausch&Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson&Johnson samt Alcon och Consol (linsvätskor och tillbehör). Behörig personal med optikerkompetens och kontaktlinsbehörighet säkerställer att korrekta rutiner och handhavande efterlevs när det gäller hanteringen av våra produkter.

Bra priser och säkra leveranser är av största vikt vid köp av kontaklinser på nätet. Vårt mål är att erbjudan ett "full service"-paket, där låga priser och trygga leveranser ska vara en självklarhet hos oss på LensesOnly.

Det är av största vikt att du som linsbärare utför regelbundna kontroller av dina ögon för att säkerställa dina ögons hälsa. Vi rekommenderar därför alla våra kunder att besöka en optiker eller ögonläkare minst en gång om året samt innan du beställer dina första kontaktlinser.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om LensesOnly eller frågor rörande en produkt eller beställning så når du vår kundtjänst på kundtjanst(at)lensesonly.se.

LensesOnly
Orgnummer: 556787-2824
Postadress: c/o WRAPP
Döbelnsgatan 24, 113 52 Stockholm
Besöksadress: Döbelnsgatan 24, 113 52 Stockholm
E-post: kundtjanst(at)lensesonly.se
Webb: www.lensesonly.se

Det är lätt och tryggt att handla linser hos oss. Har du ändå frågor och funderingar är du

välkommen att kontakta kundtjänst på kundtjanst(at)lensesonly.se